Nieuws, Nieuws

En Nog Eens Nieuws

Nieuws > Algemeen > Opa en omadag

Opa en omadag

Afgelopen vrijdag waren er veel opa's en oma's op Het Talent, het was tenslotte onze opa-en-omadag! Dit jaar hadden we het bezoek van de grootouders gecombineerd met het nationale schoolontbijt. Bij binnenkomst kregen de familieleden een kopje koffie of thee en daarna mochten ze samen met hun kleinkind(eren) aanschuiven aan het ontbijt. De kleutergroepen gingen daarna naar de schoolmoestuin om samen met opa en oma bloembollen te planten (dankzij de vader en moeder van David). De andere groepen gingen in de klas aan de slag met een receptenboek met smaakvolle recepten (uit de jeugd) van opa en oma. Zoals altijd was de ochtend een groot succes!

Opa's en oma's vinden het erg leuk om samen met hun kleinkind in de klas te zijn en andersom is het natuurlijk net zo; de trotse blikken zijn alom aanwezig! Via Parro zijn er veel foto's gedeeld.

Deel deze pagina: