Aanmeldformulier

Alle kinderen zijn welkom op onze school. Wanneer je kind op onze school aan wilt melden, maken we een afspraak om informatie over de school te geven en gelegenheid te bieden om vragen te stellen. Bij inschrijving vragen wij je een aanmeldformulier en een informatieformulier in te vullen.

Aanmelden leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte

Voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure, neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelding leerlingen hogere groepen en/of van andere basisschool

Bij verhuizing uit andere plaatsen of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Definitieve plaatsing is pas mogelijk na het inwinnen van inlichtingen bij de "huidige" school en na de ontvangst van het onderwijskundige rapport. Wij verzoeken je in voorkomende gevallen, met ons contact op te nemen om een afspraak te maken.

Kind aanmelden? Vul dan onderstaande vragen in en klik op verstuur. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.