Nieuws, Nieuws

En Nog Eens Nieuws

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > Algemeen > Open dag

Open dag

De beste manier om een school te zoeken voor uw kind is door geheel vrijblijvend een afspraak te maken voor een gesprek en een rondleiding door de school. Dan gaat alle aandacht naar uw kind en uw vragen en opmerkingen. We nemen daar op Het Talent onze tijd voor, gemiddeld een uur, waarbij we de tijd verdelen tussen praten met koffie/thee in de lerarenkamer en een wandeling door de gangen en lokalen van de school, die op dat moment in vol bedrijf is. U kunt een afspraak maken via onderstaande contactgegevens. 

Eén keer per jaar doen alle scholen in Harderwijk hun deur open voor bezoekers, de zogenaamde open dag. Natuurlijk doet ook Het Talent hier aan mee! Op dinsdag 4 februari bent u van harte welkom van 9:00 tot 20:00 uur. Als u langskomt, verwelkomen we u met een kop koffie of thee. Daarna maken we een ronde door de school en bij vertrek krijgt u van ons een informatiepakket mee. 

Voor de kinderen die nog niet naar de basisschool gaan, organiseren we ook nog een klein feestje. We noemen dit onze Ukkiedag en het is elk jaar weer erg gezellig! Dit jaar is het op vrijdagochtend 7 februari van 11:00 tot 12:30 uur in de grote speelzaal van Het Talent. Er zijn dan allerlei creatieve, sportieve en uitdagende activiteiten voor peuters! Op dat moment zijn er ook ouders van Het Talent aan wie u eventueel vragen kunt stellen en de kinderen van groep 8 helpen mee met begeleiden. 

Voor een gesprek en een rondleiding kunt u een afspraak maken met Frank Jongbloed, de directeur van Het Talent via 0341 - 427 427 of hettalent@stichtingproo.nl

De open dag en de ukkiedag kunt u bezoeken zonder afspraak, u bent van harte welkom! 

 

 

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.